Live realtime koers grafieken beurs

Als actieve belegger is het belangrijk om de koersgrafieken van je beleggingen nauwgezet te volgen. De grafieken vormen de basis van technische analyse (TA). Met behulp van steun- en weerstandlijnen, moving averages, en andere technieken kun je beter voorspellen wat er in de toekomst gaat gebeuren met je aandelen, futures, en andere trades.

Op deze pagina vind je de koersgrafieken van een aantal van de meest populaire CFD's. Klik op het plaatje van de grafiek om de live koers grafiek groter weer te geven. Alle grafieken zijn interactief, en je kunt zelf de tijdsperiode instellen.

Economische kalender als hulp bij actief beleggen

Nieuws is een van de belangrijkste drijvers van ontwikkelingen op de beurs. Als je het financieel en economisch nieuws goed volgt, helpt dat je voorspellen wat er op de beurzen gaat gebeuren. Daarvoor is het handig om vooraf te weten wannéér belangrijk nieuws naar buiten komt. Daarmee kun je namelijk je trades klaar zetten, om meteen te reageren zodra het nieuws breekt.

Daarvoor bestaat de economische kalender. Op de kalender kun je zien wanneer belangrijke cijfers over de economie naar buiten zullen komen.